Новите бутони на Facebook вече на линия

От днес всички потребители на Facebook (не и на мобилния, поне при нас всичко там е по-старо му, вероятно апликейшъна ще има ъпдейт) лайк бутона получи лек ъпдейт.
Потребителите вече ще могат да изразяват 5 различни емоции – любов, учудване, смях, ярост, тъга.

Необходимо е само да преместите курсора на мишката върху бутон „харесва ми“ и там се появяват и останалите 5 реакции. Така ще може да изразите емоциите си спрямо различните публикации, излизащи на стената ви.

Ето какво написа самия Марк на стената си във връзка с новостите:

„Днес е световната премиера на „Reactions“ – новия лайк бутон, с който всеки ще получи повече възможностти да изрази себе си. Не всеки миг, който искате да споделите е щастлив. Понякога искате да споделите нещо тъжно или разочароващо. Цялата ни общност от години моли за „dislike“ бутон, не за да каже на приятелите си, че не харесва постовете им. Хората просто искаха да изразят съпричасност към някои постове на приятелите си по-подходящ начин. Мислихме много с нашият екип как да постигнем това. Резултатът вече е на лице – „Reactions“. Те ви позволяват да изразявате любов, смях, тъга или гняв. Любовта е най-популярната реакция до сега…


 

Comments

comments

admin Written by:

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *